Op 19 en 20 januari 2019 vond de 2e competitiewedstrijd plaats in de sporthal in Wormer. Ook turnde Louise op zondag 27 januari haar tweede voorwedstrijd in Amsterdam. Ook turnde op zondag 20 januari een aantal recreatie meiden hun wedstrijd. De meiden hebben het super goed gedaan.

Op zaterdag waren Chafina, Elin, Chenoa, Daphne S., Rona, Gaila, Charlotte, Jaelyn, Suze, Jull, Fay, Rhomee, Dalysha en Krista aan de beurt. Op zondag was het de beurt aan Daphne M., Amber, Jolein, Tiana, Plume en Eva. Dit weekend behaalde onze groep van 20 turnsters maar liefst 10 medailles, nog eentje meer als de eerste comeptitie wedstrijd. 

Een eerste plaats dit weekend was er voor: Elin, Rona, Tiana & Eva.

Een tweede plaats dit weekend was er voor: Chafina, Plume, Krista, Dalyhsa & Jolein.

Een derde plaats dit weekend was er voor: Charlotte.

Op zondag 27 januari was Louise weer aan de beurt om te turnen. Louise turnt dit jaar voor het eerst in Amsterdam op een hoger niveau. het deelnemersveld is dan ook erg sterk. Louise heeft een flinke vooruitgang geboekt. Bijna op elk toestel haalde zij een punt hoger dan vorige wedstrijd en op balk zelfs 3 punten hoger. Ze eindigde deze keer dan ook op een mooie 19e plaats met maar liefst 33 tegenstanders. Super gedaan Louise!

Op zondag turnde ook een aantal meiden uit de recreatiegroep mee, namelijk: Amber Beudeker, Mijs Kroon, Sharon Heijn en Kate Selma Rietmann. De meiden deden het erg goed en turnde netjes. Er werd dan ook een eerste plaats behaald door: Amber Beudeker & Sharon Heijn. Mijs behaalde een tweede plaats.

GV Jahn is trots op de meiden en op de trainsters!

U bent van harte welkom bij onze wedstrijden zowel in Wormer als Amsterdam. Houdt u de agenda op de site in de gaten voor de data.

Een verslag van de meiden zelf vind u onder het kopje wedstrijd verslag.

30758f86 27e4 4622 a320 6a3c9f74a405