Grote clubactie en tweede competitiewedstrijd

U heeft ze wellicht aan de deur gehad, onze leden van GV Jahn om loten te verkopen. De clubactie was, mede dankzij u, een groot succes. Bedankt voor uw bijdrage. De totale opbrengst was €2783,50! Freerunner Diego heeft maar liefst 185 loten verkocht. Ook turnsters Jill (97) en Jaelynn (63) hebben goed verkocht. Met de opbrengst van de clubactie worden onder meer nieuwe toestellen aangeschaft. Zo kunnen onze leden op een veilige en gezonde manier hun sport beoefenen. En dat oefenen deed de selectie van Jahn alweer vanaf 4 januari. Er werd weer hard getraind voor de wedstrijden van 18 en 19 januari. Op zaterdag moesten 17 meiden hun beste beentje voor zetten. Deze dag werden er 4 medailles behaald. Plume kreeg goud, Gaila brons en Lotte en Breanna een medaille voor de vierde plaats.

Zondag moesten nog 8 turnsters aan de bak. Ook hier vielen er prijzen. Louise kreeg goud, Rhomee en Tiana zilver, Elin brons en Chafina een medaille voor de vierde plek.

Inmiddels is bekend welke turnsters er doorstromen naar de regio finales op 7 maart. Hierbij strijden de turnster tegen leeftijdgenoten uit Noord-Holland. Vanuit GV Jahn stromen er maar liefst 18 meiden door namelijk: Charlotte, Gaila, Dalysha, Jill, Rhomee, Jolein, Louise, Amber, Meghan, Plume, Zoë, Breanna, Tiana, Daphne S, Xenia, Elin, Chenoa en Chafina.

Er wordt dan ook alweer hard getraind voor de regio finales en de laatste competitiewedstrijd op 15 maart. 

2020 01 11 Wedstrijd Wormer Jaylin