Jolein
Hoi ik ben Jolein, ik zit er 3 of 4 manden  op de selectie. Op 25 november was mijn eerste wedstrijd ik was hel zenuwachtig. Bij de wedstrijd moesten wij beginnen bij de vloer, het was de eerste keer met muziek dus het was best wel spannend. Bij de balk ben ik eerste keer gevallen verder ging het goed.  En bij de brug ging het ophurken fout maar de tweede keer ging het wel beter. En bij de sprong ging het best wel goed. 

Toen het de tijd was voor de prijs uitreiking werd ik heel zenuwachtig. en toen ik hoorde dat ik tweede werd, was ik heel blij en mijn familie ook, 
Groetjes Jolein 

Tiana

Hallo, ik ben Tiana. Ik zit al een jaar op selectie Turnen. Ik vind het erg leuk om te turnen. afgelopen week hadden we wedstrijden, ik vond het erg spannen en supr leuk. Ik ben eerste geworden van mijn groep en daar ben ik erg trots op.

Rona
Ik vond mijn wedstrijd erg goed gaan voor mijn paar nieuwe dingen in mijn oefening, helaas ben ik 2x van de balk afgevallen maar alsnog ben ik erg tevreden!

Chafina
Ik was de hele week ziek. Maar ik ging toch mee doen. Alles ging goed behalve de vloer ging was minder. Maar ik was toch tweede. Het was leuk. 

Daphne S.
1e Rayonwedstrijd turnen
Sporthal Wormer
Zaterdag 24 november 2018

Mijn wekker ging vandaag al vroeg want ik moest mij al om 8uur melden voor de wedstrijd. Ik was heel zenuwachtig.

Nadat ik me had gemeld bij Jennifer ging ik in turnen. 

Eenmaal opgewarmd gingen we beginnen. Ik moest beginnen op de vloer. Ik vond het super spannend omdat het voor de eerste keer op muziek was. Toch ging het erg goed en was ik tevreden.

Daarna gingen we naar de sprong. De streksprong ging niet helemaal goed maar de handstandplatval ging wel goed.

Toen was de brug aan de beurt. Dit vind ik het leukste onderdeel. Bij de landing had ik een klein hupje maar voor de rest ging het heel goed.

Als laatste was de balk aan de beurt. Hier viel ik 0 keer vanaf en behaalde ik een hele goede score. Ik was heel trots op mijzelf.

Toen kwam de prijsuitreiking. Helaas hoorde ik niet bij de beste 5 en werd ik niet naar voren geroepen. Dit vond ik heel jammer, maar even later hoorde ik van Jennifer dat ik 7e van de 29 meiden was geworden en was ik best heel trots op mijzelf.

Het was een hele leuke en gezellige wedstrijd. Ik kijk al uit naar de volgende keer.

Groetjes Daphne