Verslag Elin

Ik was heel vroeg wakker. Mijn wekker ging al om 6.45 uur.

Ik vond de wedstrijd heel leuk.

En ik was blij dat ik 1e was geworden

Het ging heel goed.

Ik was 5e op de sprong, 1e op de brug, 2e op de balk, 1e op de vloer.

Papa en mama en opa en oma en Thirza en Marije kwamen kijken en ik vond dat heel leuk

Verslag Thirza

Hoi ik ben Thirza en ik train vanaf december op zaterdag bij de selectie. Ook heb ik naar een selectiewedstrijd gekeken. Aan het turnen waren Elin, Chafina, Daphne S. en Chenoa.  Ik zat naast de vader van Elin. Haar vader zei dat ze dit keer niet een medaille zou krijgen, maar hij had het mis. Ze had de eerste plaats gewonnen. Chafina had de tweede plek. Ik vond het heel leuk om te kijken. Eigenlijk had ik zelf ook wel mee willen doen met de wedstrijd.

Verslag Jaelyn

Ik vond de wedstrijd leuk en spannend. Vloer vond ik het leukste onderdeel op de wedstrijd, en dat ging ook best goed. Volgende keer ga ik nog beter op mijn spanning letten. 

Veel plezier op de volgende wedstrijd! 

Verslag Chenoa

De dagen voor de wedstrijd was ik een beetje zenuwachtig, omdat ik het toch best spannend vond. De ochtend van de wedstrijd viel het wel mee. Ik vond dat het tijdens de wedstrijd goed ging. Daarnaast heb ik ook heel veel plezier gehad met de andere meiden. Ik heb nu al zin in de volgende wedstrijd. 

Verslag Krista

Afgelopen week was de wedstrijd, ik vond het echt super leuk. En het ging VEEL beter dan de vorige wedstrijd!! En toen was ik samen met me beste vriendin Dalysha 2e geworden!! Het was echt super leuk op met haar op de 2e plek te staan, volgende wedstrijd samen op nummer 1!! 🥰

Verslag Rona

Ik vond mijn wedstrijd echt super goed gaan en dat kwam denk ik doordat ik op de balk bleef zitten met de losse rol! Ik was daar zelf echt heel erg trots op. Ik ben uiteindelijk 1ste geworden en ben daar nog steeds super blij mee! 

Verslag Charlotte

Ik vond het deze keer iets minder gaan dan de eerste wedstrijd vooral door mijn brug en sprong. Maar voor de rest was ik super blij met me 3e plaats.

Verslag Daphne

Ik vond de 2de wedstrijd beter dan de eerste wedstrijd gaan, ik ben nu 10de geworden en de vorige keer 17de. Ik vond alles wel goed gaan, alleen bij het inturnen op de brug kreeg ik een blaar en dat was jammer. (maar ben wel 1ste geworden op de brug:))